Újszülött fotós workshop (2017. június 2.)

a babafotózás technikai – és gyakorlati részletei (max. 4 fő részvételével)

 • Megtanulhatod mesterien bevilágítani a helyszíneket.
 • Megtanítalak beállítani a legszebb újszülött pózokat.
 • A legjobb kellékekkel varázslatos, egyedi képeket készíthetsz.
 • Elmondom a bababiztonság legfontosabb szabályait.
 • Kedvezményesen vásárolhatsz az újszülött fotózás kellékeim közül.
 • Számos referenciafotóval lehetsz gazdagabb, amiket felhasználhatsz a honlapodon.

újszülött fotós workshop és oktatás

Retusálás, értékesítés és marketing tippek

 • Speciális újszülött fotózás marketing – ezzel tarolni fogsz!
 • Vevőszerző értékesítési tippek;
 • Árképzés és az akciók fontossága;
 • Újszülött fotók retusálása;
 • Babaköszöntő képeslapok és montázsok készítése.
 • Képek átadási módjai (album design, DVD nyomtatás, faldekorációk stb.)

retusálás photoshop oktatás

 

További 4 fontos téma, amit megtanulhatsz ezen az újszülött fotózás workshopon:

1. Stúdióvilágítás + természetes fény

Mivel egy újszülött-fotózás stúdióban, és otthoni/külső helyszínen egyaránt történhet, az újszülött fotózás workshop során mindkét fényforrás használatát megtanítom.

A természetes fény használatának ismerete azért fontos, mert sok vendégem kérésére házhoz megyek, és saját otthonukban és környezetükben fotózom az újszülötteket. Ilyenkor ha lehetséges természetes fényeket használok, ezért a fotózáshoz a lakás-ház legvilágosabb helyszínét választom.

Amennyiben az adott lakás nem elég világos, vagy stúdióban történik a fotózás, a professzionális vakukkal dolgozom. Nem kell izgulni egy borús reggelen, a fények nálam állandóak. A berendezés könnyen mobilizálható, így ha más helyszínen tartok fotózást, oda is magammal tudom vinni. Nem ijedek meg, ha egy lakásnak kicsi az ablaka, vagy nem kap elég fényt az adott napszakban. Mivel a fényerősség nem változik, így a kép színei, a bőrtónus minden képen tökéletes lesz. Megmutatom, hogy mennyire egyszerű és problémamentes a stúdióvilágítás használata!

2. Üzletépítés, marketing

Egy újszülött fotózás workshopon jóval többet tanulhatsz a kisbabák fotózásánál. Lehet, hogy  Neked vannak a legötletesebb kellékeid és háttereid, de mit érsz vele, ha erről senki sem tud? Az újszülött fotózás workshop során üzleti tanácsokat adok, marketing megoldásokkal segítelek, valamint az ügyfélkör-építésről is beszélünk. Megtudhatod, hogyan kezdtem én, hogyan lett egy vázlatos üzleti tervből lépésről lépésre egyre nagyobb fotós vállalkozás. Megismerheted a fotós vállalkozások jellegzetességeit, és a módszert, ahogy elindíthatod a sajátodat. Innen hazatérve akár neki is vághatsz!

3. Fotózás

Ahhoz, hogy két – három óra alatt eredményesen végezhess egy újszülött-fotózással, arra alaposan fel kell készülni. Az újszülött fotózás workshop során erről is beszélünk. Legközelebb már rutinosan állhatsz neki: tudod, hogyan készítsd fel az édesanyákat, miket kérdezz, milyen kellékeket készíts elő. Kezedben lesz a tudás a sikeres fotózáshoz. A közös fotózás alkalmával láthatod, hogy milyen pózokban helyezzük el a babákat, láthatod a közeli és távoli, a lentről és fentről készített képeket, az apró részleteket és a teljes alakot mutató fotókat. Sőt minden mást, amire csak kíváncsi vagy. Közösen alakítjuk a tanfolyamot, a Te érdeklődésednek, technikai tudásodnak megfelelően, amíg csak el nem jutunk a tökéletes képekig.

4. Munkafolyamat

Nem csak fotózunk, hanem az utómunkával is foglalkozunk. Megtanítom, hogyan csökkentsd az retusálással eltöltött időt, és hogyan érj el még tökéletesebb eredményt. Ha jó beállításokkal fotózol, akkor nem kell a hosszú órákat töltened a számítógép képernyője előtt.

Folyamatos tanulás. Az újszülött fotózás workshop vége után továbbra is fordulhatsz hozzám segítségért. Írd meg kérdéseidet e-mailben, mutasd meg a legújabb képeidet, retusálási megoldásaidat, örömmel segítek. Úgy gondolom, hogy az oktatás nem érhet véget a workshop utolsó percében.

Az újszülött fotózás workshop ára:  90.000,- Ft

Jelentkezés:

info@elkapottpillanatok.hu

A jelentkezéskor 50% előleg fizetendő, a hátralék pedig a workshop napján esedékes. Lemondáskor az előleg összegét sajnos nem tudom visszatéríteni. Amennyiben a lemondás a workshop előtti 2 hétben történik, úgy a befizetett díj  50%-át tudom visszatéríteni.

Mi mindent tartalmaz az újszülött fotózás workshop ára még?

 • Számos gyönyörű újszülött fotóval és azonnal bevethető marketing ötletekkel leszel gazdagabb a nap végén.
 • A képeket a modellszerződések értelmében természetesen felhasználhatod majd marketing anyagaidhoz
 • Egyedi bababejelentő-, blog-, Facebook- és képeslap sablonok
 • Workshop során készült és otthon retusált képek kielemzése
 • Adok enni és inni 🙂

 

Megtanítalak, hogyan készíts te is csodás képeket!

 

Tungler Andrea fotográfus vagyok.  10 éve fotózok és 6 éve tanítok szülőket és fotósokat fotózni. Ez idő alatt több száz szülőnek mutattam meg, miként vehetik át az irányítást a fényképezőgépük felett és hogyan készítsenek csodás képeket a családjaikról.

Számos profi újszülött- és babafotós tanulta meg a babafotózás trükkjeit a tanfolyamaimon.

Jelentkezz az újszülött fotózás workshopra!

9 + 10 =

Az alábbi adatlap kitöltésével jelentkezhetsz a fenti fotózás oktatásra. Jelentkezésedet követően 48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot!