Babázós fotótanfolyam szülőknek

Azoknak a szülőknek ajánlom ezt a fotótanfolyamot, akik a számukra legtökéletesebb modellen szeretnének gyakorolni.

Az interaktív, vidám órákon a többiek babájáról is inspirálódhatsz!

Fontos információk:

 

Időtartam: 90 perces foglalkozások,

4 alkalom, hetente egyszer, hétfői napokon

Időpontok:

– 2017. május 8, 15, 22, 29. (betelt!)

– 2017. szept 5, 12, 19, 26.

 

Helyszín: Elkapott Pillanatok Fotóstúdió (1145 Budapest, Mexikói út 50.)

Létszám: max. 5 szülő (+ babák).

Amit a tanfolyam tartalmaz:

 

  • minimális elmélet, sok fotózás gyakorlat;
  • interaktív fotózás a gyerekekkel együtt;
  • jó hangulatú órák;
  • elegáns és bababarát zuglói fotóstúdió;
  • fotók közös kielemzése; 
  • kekszek, pogik, üdítők kicsiknek és nagyoknak
  • nyomtatott fotós kisokos
  • kávé, tea, rágcsálnivalók kicsiknek és nagyoknak 

Jelentkezz a fotótanfolyamra és hozd magaddal a babádat is!
A 4 x 90 perces oktatás ára: 45.000 Ft/ fő

Az oktató

Tungler Andrea vagyok.  6 éve tanítok szülőket és fotósokat fotózni. Ez idő alatt több száz szülőnek mutattam meg, miként vehetik át az irányítást a fényképezőgépük felett és hogyan készítsenek csodás képeket a családjukról. Számos aktív, profi újszülött- és babafotós tanulta meg a babafotózás trükkjeit a tanfolyamaimon.

Az exkluzív, mégis családias hangulatú zuglói fotóstúdiómban (Elkapott Pillanatok Fotóstúdió) kellemes légkört, otthonos kényelmet, magas technikai felszereltséget és profizmust biztosítok vendégeimnek akár a fotózások, akár a fotótanfolyamok során.

Munkáimat itt tekintheted meg: www.elkapottpillanatok.hu, www.tunglerphoto.hu.

Miket fogsz tanulni?

Mindent a gépedről

Hogyan működik, mit csinál, és hogyan tegye azt, amit szeretnél. Mindent megtanítok, hogy ne kelljen félned a különböző jelektől és furcsa számoktól, amik a képernyőn megjelennek.

Hogyan bánj a fénnyel

Hogyan használd ki a környezeted fényeit, anélkül, hogy speciális vakukat vetnél be. Segítek, hogyan lásd meg az ideális fényeket a lakásban és a szabadban egyaránt!

Csodás portréképek

Mindig is tudni akartad, hogy kell tű éles portrékat készíteni, elmosódott háttérrel? Ne késlekedj, végre meg fogod érteni, hogy lehet könnyedén rávenni erre a kamerádat!

Mozdulat megörökítése - élesen!

Nem lesznek többé elmosódottak a képek a mozgó gyermekedről – segítek, hogy megtanuld a helyes fókuszálást és kamera-beállításokat ahhoz, hogy éles képet kapjál még a bicikliző gyerekről is.

k

Kreatív komponálás

Megismertetlek a komponálás egyszerű szabályaival. Könnyűszerrel megtanítalak fényképet alkotni, komponálni, ahelyett, hogy csak kattogtatnál, remélve, hogy száz képből legalább egy jó lesz.
N

Kisebb és még kisebb babákról

Rengeteg tippet adok, miket fotózz majd a  gyermeked különböző életszakaszaiban. Ne felejtsd el  lefotózni az első mosolyt, az első lépéseket, de az  első dinnyeevést sem!

Gyerekkel a fotótanfolyamon?

Magammal hozhatom a gyermekemet?
Bébiket, járni tanulókat, totyogókat szeretettel látok a foglalkozásokon – ők fontos szereplői a kurzusnak, hiszen ideális modellek a fotózáshoz. Van nálunk puha szőnyeg, párna és persze játékok, az igényeiknek megfelelően rugalmasan tudjuk alakítani a foglalkozásokat. Nincs jelen gyerekszórakoztató munkatárs a tanfolyam során, tehát nektek kell beosztani az időtöket a tanulás és a gyerekfelügyelet között, legtöbb esetben ez nem okoz problémát, a hallgatóink megoldják ezt. Bármelyik gyerek felsírhat, nyűgös lehet, akár hangosan is, de ez nem zavar senkit. Mindenki szülő a csoportban, így tudja mit jelent gyerekkel lenni.
Nagyobb gyerek is jöhet?

A korhatárt szeretném a még nem-járó babáknál meghúzni (azaz kb. 1 éves korig), mivel a mozgékonyabb gyerekek olyannyira lefoglalhatják a szülőket, hogy nem tudnak majd profitálni a tanfolyamból.

Ha nagyobb gyermekeddel együtt szeretnél megtanulni fotózni, neked a magánóráimat ajánlom!

Jöhetek gyerek nélkül is?
Természetesen szívesen látlak gyerek nélkül is a foglalkozáson. A gyakorlati részben igyekszünk úgy párba osztani a szülőket, hogy legalább az egyiknek legyen ott a gyereke, így mindketten tudnak modellen gyakorolni.

Képek a korábbi babázós fotótanfolyamokról

A babázós fotótanfolyam abban különbözik a többitől, hogy a fényképésszel konzultálva a következő hetekben lehetőség van a tudás csiszolására, lépésről-lépésre, mindegyik gyakorlást visszajelzés követi, ez növeli a tanulás hatékonyságát. Kérdéseket tehetsz fel és problémákat oldhattok meg együtt.

Otthoni feladatokat is kapsz hétről-hétre, a bébivel együtt, ez arra ösztönöz, hogy hajtsd magad és légy kreatív.
Ha már ismered a kamerád beállításait és komolyabb feladatokra vágysz, akkor a haladó kurzus való neked.

Ha nem vagy biztos a felkészültségedben, hogy az melyik kurzushoz alkalmas, akkor keress meg, beszéljünk és adok tanácsot a választáshoz.

Jelentkezz a 4 napos babázós fotótanfolyamra!

11 + 8 =

Az alábbi adatlap kitöltésével jelentkezhetsz a 4 alkalmas babázós fotótanfolyamra.  Jelentkezésedet követően 48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot!