Fotós workshopok

  • intenzív 3,5 órás oktatás
  • fotóstúdióban, vagy szabadtéren
  • gyakorlatias oktatás különböző témákban kezdő, vagy haladó szinten
  • a workshopot követő 2 héten át online támogatás az oktatótól
  • a képeid kiértékelése
  • hozzáférés egy zárt Facebook csoporthoz

Létszám: max 5 fő

Helyszín: Elkapott Pillanatok Fotóstúdió (szabadtéri fotózás workshop esetén a Városliget)
(1147 Budapest, Mexikói út 50., 6-os csengő, 1. emelet)

Hamarosan induló fotós workshopok

Az oktató

Tungler Andrea vagyok.  6 éve tanítok szülőket és fotósokat fotózni. Ez idő alatt több száz szülőnek mutattam meg, miként vehetik át az irányítást a fényképezőgépük felett és hogyan készítsenek csodás képeket a családjukról. Számos aktív, profi újszülött- és babafotós tanulta meg a babafotózás trükkjeit a tanfolyamaimon.

Az exkluzív, mégis családias hangulatú zuglói fotóstúdiómban (Elkapott Pillanatok Fotóstúdió) kellemes légkört, otthonos kényelmet, magas technikai felszereltséget és profizmust biztosítok vendégeimnek akár a fotózások, akár a fotótanfolyamok során.

Munkáimat itt tekintheted meg: www.elkapottpillanatok.hu, www.tunglerphoto.hu.

Kérdések és válaszok

Milyen felépítésűek a tanfolyamok?
Minden foglalkozáson belül van elmélet és gyakorlat is, továbbá visszajelzés és tanácsadás a képeiddel kapcsolatosan. Az órák végén kapsz egy jegyzetet mindarról, ami a foglalkozáson elhangzott, így nem kell az órán jegyzetelned.
Mekkorák a csoportok?
A csoportjaink maximum 5 fősek.
Magammal hozhatom a gyerekemet?
A tematikus workshopok során szeretném a 3,5 órát maximálisan kihasználni és annak szentelni, hogy minél több tudást átadhassak neked és minél több kérdést megválaszolhassak. Ezeken a workshopokon a babák nem vesznek részt, viszont akár az együttbabázós fotótanfolyamon, akár az egyéni fotósoktatáson szívesen látom őket!
Mikor vannak a workshopok?
A tanfolyamok ismétlődően szerveződnek egész évben a stúdiónkban. A személyes foglalkozások hétköznap vannak, általában reggel. A közeljövőben szervezendő workshopok órarendjét itt találod.
Biztosan indul a workshop?

A tanfolyamokhoz szükség van egy minimális létszámra, ahhoz, hogy működőképesek legyenek. A tanfolyamok többsége teljesen megtelik, de előfordulhat, hogy nem jön össze a szükséges résztvevői létszám.

Ha létszámhiány fordulna elő, mivel a jelentkezés során megismertük a felkészültségedet, felvesszük veled a kapcsolatot és többféle lehetőséget kínálunk.