1. 1
  2. 2
  3. 3

 

 

 

BABAFOTÓTANFOLYAMOK
ELFOGLALT SZÜLŐKNEK

SZÜLŐK ÁLTAL SZÜLŐKNEK TERVEZVE
PROFI OKTATÓ ÉS FOTÓSTÚDIÓ   ???
MODERN, INTERAKTÍV ÉS GYAKORLATIAS
KÖZÉPPONTBAN A BABAFOTÓZÁS
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS ÉS TÁMOGATÁS
VÁLASZTHATÓ IDŐBEN, TÉMÁBAN ÉS SZINTEN

Megtanítalak, hogyan készíts csodás képeket a gyermekedről!

A modern, gyakorlatias és bababarát gyermekfotózás- és képszerkesztés tanfolyamok célja, hogy folyamatosan inspirálódj, és elsajátíts egy olyan minőségi fotós tudást melynek birtokában gyermekedről csodás képeket készíthetsz a lakásotok falaira, vagy akár a családi albumotokba.

A Babafotósuli neked való, ha…

Eleged van a túl sok szakkifejezésből
Tőlem nem hallasz majd a kelleténél több technikai részletet, ne aggódj! Mindent egyszerűen fogalmazok, érthető példákkal illusztrálva.

Mindig automata üzemmódban használod a gépedet
A manuális beállítás ijesztőnek tűnhet – nem is gondolnád, milyen egyszerű. Ha szép és kreatív fotókat szeretnél, nem fogod többé használni a „zöld kockát”.

Először fogod kezedben az új gépedet
A használati útmutató végiglapozásakor elbizonytalanodtál? A tanfolyamok során megmutatom, hogyan ültesd át a gyakorlatba az elméletet.

Nagyon elfoglalt vagy
A tanfolyamok között biztos találsz olyat, ami a te időbeosztásodhoz is illeszkedik, mert itt az 1 órás tanácsadástól, a fél napos kurzuson át, a többhetes tanfolyamig mindent megtalálsz!

Gyakran csalódott vagy a fotóid láttán
Hiába van előtted egy csodálatos látvány, de a kép nem adja vissza? Megtanítom, váltsd valóra az elképzeléseidet.

Érdekel a képszerkesztés
Megismertetlek a Photoshoppal és más képszerkesztő programokkal, hogy a képeidet egy magasabb szintre emelhesd.

Tanuld meg, hogyan készíts csodás képeket a gyerekeidről!


Babázós tanfolyam

Kinek ajánlom? Főleg olyan anyukáknak, akik szívesen járnának hétköznap délelőttönként egy jó hangulatú fotózás oktatásra a babájukkal együtt. ha szeretnél jobb készeket készíteni a babádról, de megijeszt a gépeden lévő sok gomb és funkció, akkor ezt a tanfolyamot neked találták ki.

Mit kapsz? 5 héten keresztül minden hétfő délelőtt 1,5 órás gyakorlatias fotósoktatást tartok zuglói fotóstúdiómban, ahol hozzád hasonló szülőkkel és babáikkal együtt fotózhatod a kicsiket. Gyakorlatias és inspiráló órákat tartok a fotózás alapjaitól a fényeken át a kompozícióig.

Részletek


Egyéni oktatás

Kinek ajánlom? Elfoglalt pároknak, vagy kisebb baráti társaságoknak, akiknek fontos, hogy az oktatás egyénre szabott legyen.

Mit kapsz? Saját gyermekeddel (vagy nélküle), a saját otthonodban (vagy nálam a stúdióban), a saját igényeid szerint tanítalak, és nem kell másokhoz alkalmazkodnunk.

Részletek


Tematikus workshop

Kinek ajánlom? Akik lelkesednek a fotózásért, de hiányosak az ismereteik. Akiknek nincs idejük arra, hogy végigolvassák a temérdek használati utasítást, vagy részt vegyenek egy 5 hetes kurzuson és előnyben részesítik az intenzív workshopokat.

Mit kapsz: intenzív 3,5 órás workshop budapesti fotóstúdiómban különböző témaközökben, valamint a workshopot követő 2 héten át online támogatás.

Részletek


Coaching

Kinek ajánlom? Akik saját foteljük kényelmében szeretnének megoldást találni egy konkrét fotós problémájukra akár kezdő, akár profi fotós szinten, legyen az képválasztás, képszerkesztés, gépbeállítás, vagy épp marketing tanácsadás.

Mit kapsz? Egyéni foglalkozáson vehetsz részt személyesen, vagy online. Afféle személyi edzőként segítek abban, hogy meg tudj oldani egy adott fotózással vagy fotós marketinggel kapcsolatos problémádat.

Részletek

 

Ajándék babafotózás e-könyv

Ajánlások

caret-down

caret-up

caret-left

caret-right

Csodálatosak a képek, Andit mindenkinek őszintén ajánlom fotósként és tanítóként egyaránt!

Pityu79
Budapest

Nagyon szépek lettek a képek, köszönjük szépen!

Szentpéteri család
Kaposvár

Senkinél nem láttam olyan szép képeket kisbabákról, mint amiket Andi készít! Köszönöm, hogy a legjobb tanártól tanulhattam! 🙂

Somfai Andrea
Budapest

Legújabb posztok