Amikor kisgyermek születik a családban, akkor minden pillanatot szeretnénk dokumentálni, minden percnek szeretnénk a tanúi lenni. Miért ne örökíthetnénk meg ezeket a pillanatokat művészi módon, babafotók formájában?

Fordulj hozzánk bizalommal, és tanuld meg a babafotózás minden trükkjét egy fotózás magánoktatás keretein belül! Mit tanulhatsz a fényképezésről, ha minket választasz, és úgy döntesz, hogy szeretnél profi fotóssá válni? Megtanítjuk, hogy akár otthon milyen környezetben, milyen díszletek között tudod kisbabádat kreatív módon fotózni, milyen fényviszonyok a legelőnyösebbek és másokkal milyen hatást lehet elérni. Nemcsak a technikai fogásokat osztjuk meg a fotózás magánoktatás résztvevőivel, de hasznos tanácsainkat is. Azokat a csak tapasztalat által elsajátítható fogásokat, amitől egy babafotó elkészítése könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb lesz, amitől a végeredmény mindig mosolyt csal az arcokra.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet a fényképezés elsajátítása iránt, keress minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és jelentkezz fotózás magánoktatásunkra!

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ha szeretnéd, havonta küldünk neked infót a legújabb fotótanfolyamokról és rendszeresen olvashatsz menő fotózás tippeket, trükköket is.

Sikeresen feliratkoztál a BabafotóSuli hírlevelére! Jó fotózást és szép fényeket! ;-)