Ha körbenézel a lakásodban, mindenhol képkereteket látsz a falon, igaz? Mindegy, hogy festmény, poszter, fénykép, mind keretben van, ami kicsit ódivatú, unalmas már. Sok jópofa és ügyes módja van annak, ahogy kiakaszthatjuk a fotókat, keretek nélkül.

1. Nadrág akasztó

Az egyik kedvenc módszerem a nadrágakasztós megoldás. Becsíptetem a képet a nadrágakasztóba és felakasztom a falra. Ez teljesen szokatlan dekoráció, ami jól mutat és érdekes.

2. Kötél és ruhacsipesz

Egy jópofa módja a nagy fotókiállításnak, ha szárítóköteleket akasztasz egy falra és arra csípteted fel a fotókat. Tetszik, mert egy helyen sokféle képet láthatsz egyszerre. Az is előnye, hogy könnyű kicserélni a fotókat, csak kiszeded a csipeszből és másikat teszel a helyére. Ezzel megnyílik egy folyton változó fali fotókiállítás lehetősége!

3. Geometrikus fotókiállítás

Nagyon szeretem ezt a megoldást a fotók kiakasztására! Ilyet ritkán látni! Kreatív, érdekes. Mi kell hozzá? Szögek, madzag, és csipeszek a fotók felakasztásához. Nem lesz könnyű a madzagot kifeszíteni a szögek között, de biztosan megéri!

5. Dekortapasz – színes papír ragasztószalag

A dekortapasznak ezer típusa kapható. Készíthetsz belőlük keretet is a képek köré, vagy csak egy-egy csíkot felülre és alulra. Bárhogy is, ez gyorsan megy, és jól néz ki.

6. Retró csipeszes írótábla

Ha mégis kellene valami háttér, vagy keret a képeidnek, tedd őket csipeszes írótáblára. Ezen úgy néznek ki, mintha keretben lennének, vagy háttérrel, jobban illenek a falra. További előny, hogy ezen is könnyen kicserélheted a képeket, változtatva a dekorációt.

8. Mobil felfüggesztett fénykép fal

Ez biztosan nagyon trendi, ugyan nem mindenkinek tetszik, de el kell ismerni, hogy kreatív és érdekes is.

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ha szeretnéd, havonta küldünk neked infót a legújabb fotótanfolyamokról és rendszeresen olvashatsz menő fotózás tippeket, trükköket is.

Sikeresen feliratkoztál a BabafotóSuli hírlevelére! Jó fotózást és szép fényeket! ;-)