Tungler Andrea

Tungler Andrea

fotográfus

Tungler Andrea, fotográfus vagyok. Két kislány édesanyja, hivatalosan közgazdász.

Szeretem a munkám – a fotózás továbbra is a legnagyobb hobbim! Kedvencem az újszülött fotózás – nem tudok betelni a pici babákkal. A glamour fotózások minden alkalommal kihívás elé állítanak – naponta tükröt mutatnak nekem. A munkám során nagyon sokat tanulok a nőkről, az anyákról, a kapcsolatokról. Ezekből igyekszem profitálni.

Szeretek tanítani, szervezni, marketinggel foglalkozni és mindig tele vagyok új ötletekkel, melyek java részét előbb utóbb meg is valósítom.

A fotózás oktatással, 5 évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni a Fotó Art Fotósiskolában, ahol rendszeresen szervezünk baba fotós workshopokat leendő babafotósok részére.

Az Elkapott Pillanatok Fotóstúdióban 3 éve szervezek 3-4 fős újszülött fotózás oktatást olyan lelkes babafotósok részére, akik újszülött fotózásra szeretnének specializálódni.

A fotós marketing tanfolyamnak szintén a Fotó Art Fotósiskolában vagyok az előadója. Itt az árképzéstől, a weboldal készítésen keresztül, a Facebook posztolásig mindent megtanítok a tanítványaimnak, akik üzletszerűen szeretnének a fotózással foglalkozni.

A babafotósuliban olyan szülőknek szeretném megmutatni a fotózás rejtelmeit és szépségeit, akik ugyanolyan lelkesek, mint amilyen én voltam anno a kislányaim megszületésekor. Minden pillanatuk megörökítésére vágytam, de a kamera valahogy nem engedelmeskedett, úgy ahogy én szerettem volna… Tanfolyamaim rendszerét és felépítését úgy alakítottam ki, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót és rövid idő alatt saját fotóin is viszontláthatja a gyors fejlődését.

Tanulj a tapasztalataimból
6 éve tanítok szülőket és fotósokat fotózni. Ez idő alatt szó szerint több száz szülőnek mutattam meg, miként veheti át az irányítást a fényképezőgépe felett és hogyan készítsen csodás képeket a családjáról. Büszke vagyok arra, hogy számos aktív, profi babafotós tanulta meg a babafotózás trükkjeit a tanfolyamaimon.

Szeretettel várlak a fotó-tanfolyamaimon!

Tungler Andrea

 

UI: Nézted már a fotós weboldalaimat? Fotózásra is szeretettel várlak a stúdiómban!

 

Kismama-, baba- és családi fotózás: www.elkapottpillanatok.hu
http://www.facebook.com/elkapottpillanatok

Női portré-, glamour- és aktfotózás: www.tunglerphoto.hu
http://www.facebook.com/tunglerphoto