GYIK (gyakran ismételt kérdések)

Általános kérdések

Ki az oktató?

Tungler Andrea, fotográfus vagyok. Én fogom vezetni a legtöbb tanfolyamot, de egy-egy speciális kurzuson más profi fotós kollégáimat is bevonom az oktatásba.

Hol zajlik a fotós oktatás?

Exkluzív, mégis családias hangulatú zuglói fotóstúdiómban (Elkapott Pillanatok Fotóstúdió) kellemes légkört, otthonos kényelmet, magas technikai felszereltséget és profizmust biztosítok vendégeimnek akár a fotózás, akár a fotótanfolyamok során. A fotóstúdió Budapest zöld kerületében, Zuglóban található, közvetlenül a Városliget mellett, ezért szabadtéri fotózásokra a Városligetbe megyünk át.

Mennyire gyakorlatias az oktatás?

A kezdők részére tartott workshopon a délelőtt mintegy felében megmutatom azokat az ötleteimet, javaslataimat, amelyek a fényviszonyokról, kompozícióról, stb. szólnak. Kb. egy órán keresztül tanítom a kamerád különböző beállítási lehetőségeit, majd közös fotózás során gyakoroljuk a tanultakat. 

A haladó workshop még inkább gyakorlat orientált, először a képeket elemezzük, majd párokban fotózhattok.

A workshop végén házi feladatot is adok. Megkérlek, hogy küldd el nekem a kedvenc képeidet, hogy kielemezzem azokat és javaslatot tegyek a javításra, ahol szükséges.

Hogyan fogjuk tudni emlékezetben tartani mindazt, amit tanítottál?

Tudom, hogy elfoglalt vagy, szükség van a családdal töltendő értékes időre is. Nem várhatom el, hogy mindent fejben tarts, amit reggel elmondtam. Ezért kapsz tőlem egy nyomtatott jegyzetet is, ami részletesen tartalmazza mindazt, amit átvettünk, beleértve a példaként bemutatott fotókat is. Ezt a jövőben bármikor előveheted és használhatod.

A tanfolyamot követően két héten keresztül online konzultációs lehetőséget biztosítok, melynek során kielemzem a képeidet. Csatlakozhatsz a babafotósuli privát Facebook csoportjához is, ahol bármilyen kérdés feltehető.

Kamerák és tapasztalat

Milyen fajta kamerára van szükségem?

Ha valóban komolyan szeretnéd venni a fotózást, akkor a tanfolyamok sikeres elvégzéséhez egy tükörreflexes kamera az ideális.

Mennyi korábbi tapasztalat kell a tanfolyamhoz?
A jelentkezőink nagyon sokféle tapasztalattal, vagy előképzettséggel jönnek. Néhányan csak most vettek tükörreflexes gépet, van, akinek már egy ideje megvan, de nem nagyon használta. Vannak, akik már tudnak egyet-mást, de nincs jelentős gyakorlatuk és nem kaptak segítséget profi fotósoktól. Vannak lelkes fotósok is, akik fejlődni szeretnének, specializálódni szeretnének. Az egyénre szabott tanfolyamok felépítése pont ezt a célt szolgálja.

 

A jelentkezés folyamata:

Hogyan jelentkezzek a tanfolyamra?

A weboldalon lévő űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a tanfolyamokra, magánoktatásokra. A jelentkezést követően a részvételi díj 50%-nak előre utalásával tudod biztosítani magadnak a helyet az oktatásra. A regisztrációval együtt történő fizetés alapfeltétel, másként nem tudjuk garantálni a helyedet.

Van lemondási lehetőség?

A lemondásokat a foglalkozások megkezdése előtt legalább 21 nappal teljes visszatérítés mellett fogadjuk el.

A 10 nappal a kezdés előtt érkező lemondásoknál a visszatérítés 50%-os, ezután már nem áll módunkban visszatéríteni a befizetett díjból. Alternatívaként át tudjuk adni a helyedet másvalakinek, neked pedig egy másik időpontban induló kurzuson tudunk helyet biztosítani. Bizonyos elháríthatatlan dolgok (pl. betegség) nem láthatóak előre, ha ez történne, akkor jelentkezz és próbálunk megoldást találni.
Ha a tervezett tanfolyam vagy workshop külső körülmények miatt elmarad, akkor mindig felajánljuk a befizetett pénz visszatérítést, vagy egy másik tanfolyamot.

További kérdések? Keress meg:

7 + 12 =